Vår 2020
Prinsessan Christina Fru Magnuson tecknar ett porträtt av sin farmor – den första moderna svenska kungligheten. Överlevnadsexperten Mattias Norberg lär oss konstens alla regler om hur man gör upp en eld utomhus.
Läkaren Jakob Ratz Endler berättar med stöd från en rad experter om vad som händer när man drabbas av en hjärtinfarkt. All fakta kompletteras med patientberättelser och vi får främst följa Jakobs bror, entreprenören Martin Ratz.
Mats och Åsa Ottosson tar oss med ut i naturen och visar dess läkande inverkan på både kropp och själ. Vi blir gladare, lugnare och smartare.
För den matlagningsintresserade väntar en vår i grönsakernas tecken. En maffig grönsaksbibel med fyrahundra recept, signerad Paul Svensson. Siri Barje ger en inspirerande och lättillgänglig introduktion till det veganska köket med rätter som lagas med enbart 5 ingredienser.
Farbror Grön bjuder på en oslagbar kombo i sin nya charmiga och personliga bok: trädgård och mat. Lisen Sundgren, erfaren örtkännare, presenterar 33 vilda, ätliga och vanliga örter, blommor och bär. Plocka rätt, bli mätt och njut av vistelsen ute i det fria.
Sveriges mästerkock 2020 presenterar sin vinnarbok och Frida Skattberg bakar tårtor och kakor i långpanna deluxe – perfekt till vårens och sommarens alla fester.
Välkommen till bokvåren på Bonnier Fakta!