Allt om GI-metoden
Den kompletta guiden till ett smalare livBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2008-03-04
Recensionsdag: 2008-03-04
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Ola Lauritzson har med sina böcker och sajten GI Viktkoll blivit en av Sveriges ledande GI-profiler. Nu ger han ut Allt om GI-metoden tillsammans med tre av de övriga experterna på sajten. Resultatet är en bred och heltäckande guide som bygger på deras samlade erfarenheter efter att hittills ha stöttat nära hundra tusen svenskar att gå ner i vikt med hjälp av GI-metoden. Här finns den teoretiska bakgrunden: hur kroppen bryter ner maten, vilket GI olika födoämnen har och vad som händer i kroppen. Och så praktiken: 300 goda och sunda recept på allt från julbordet och bröllopsmenyn till lunchlådan och picknickmaten, råd om kost och träning, hur du gör de bästa valen och undviker GI-värstingarna samt en mängd personliga tips som gör det lättare att lyckas. En fullspäckad inspiratör till ett lättare och mer hälsosamt liv!
- Gå snabbt ner i vikt utan att gå upp igen (om du är överviktig)
- Få mer energi, bli piggare och orka mer
- Ät dig mätt utan att få dåligt samvete eller gå upp i vikt
- Hitta inspiration till nya recept och god mat
- Välj mat som kroppen mår bra av
- Bli av med ditt sockersug
- Minska risken för livsstilsrelaterade sjukdomar
- Hitta vägen till en ny livsstil!
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2008-03-04 Formgivare: Victoria Bergmark Antal sidor: 320 Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789100115951 (2008-03-04)