Allt om Mat:s STORA FESTBOK
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 1998-10-28
Recensionsdag: 1998-10-28
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Här har Astrid Abrahamsson, en av Allt om Mat:s mest välkända matjournalister, samlat sina egna och kollegornas allra härligaste recept på läcker och lättlagad festmat. Födelsedag, examen, bröllop, vårfest, sommarkalas, nyårssupé... För alla dessa roliga tillfällen och många många fler serverar vi i Allt om Mat:s Stora Festbok härliga recept, goda råd och tips som både lugnar och inspirerar. 40 fester ¿ från drink till dessert. Här finns både de lätthanterliga och de väl beprövade recepten, råd för både trationell fin festmiddag och lättsammare kalas för många vänner. Och förstås många tips om hur du förbereder ditt kalas så att värden och värdinnan själva kan vara med och helhjärtat njuta av maten och gästerna. Vi hjälper dig ordna hela årets kalas ¿ och för alla de tillfällen när livet känns som fest.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 1998-10-28 Genre: Livsstil, hobby och fritid Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 215 Mått: 225 x 288 x 18 mm Vikt: 1092 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137114217 (1998-10-28)