Anthony Bourdains franska kök
Den klassiska bistromatlagningens recept, strategier, teknikBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2005-08-12
Recensionsdag: 2005-08-12
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Den klassiska bistromatlagningens recept, strategier, teknik
Mat handlar alltid om förvandling, om att ta något vanligt och göra något ovanligt av det. Det är trolleri. Och varje ärlig kock kan intyga att man behöver inte vara trollkarl för att kunna trolla. Det enda som behövs är fett, lite kryddor, vitlök, salt och peppar. Det här är en strategisk och taktisk fälthandbok, och recepten kommer från Les Halles, det bästa brasseriet i Staterna! Det här är de riktiga recepten, det franska kökets stora klassiker
Du behöver inte vara något geni eller bo vid en saluhall för att laga god mat - vad är det då du måste ha? Viljan. Och en fast föresats att gå vidare, också när din första gryta bränt fast, såsen har skurit och du har huggit av en fingertopp. Du måste ha kärlek. Gärna till dem du lagar åt, men det räcker bra med kärlek till de ingredienser du använder. Trots allt är det till dig själv du lagar mat.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2005-08-12 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Kerstin Törngren, Erland Törngren Originalutgåvans titel: Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook Originalutgåvans utgivningsår: 2004 Formgivare: Jan Biberg Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 304 Mått: 186 x 244 x 35 mm Vikt: 1098 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789100105884 (2005-08-12)