Blodsockerblues i köket
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2004-04-01
Recensionsdag: 2004-04-01
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Behöver du hjälp att använda den nya GI-metoden i köket? Här bjuder Fredrik Paulún på 80 av sina lågglykemiska favoritrecept som ger hälsomässiga fördelar både för stunden och i framtiden. Fredriks recept är goda, lättlagade och beräknade utifrån näringsinnehåll och GI-värde. Och viktigast av allt: de ger ett effektivt skydd mot hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes och övervikt
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2004-04-01 Illustratör: Johan Franzen Fotograf: Arne Adler Formgivare: Linn Yngborn Antal sidor: 160 Mått: 207 x 227 x 16 mm Vikt: 654 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789197457057 (2004-04-01)