Bloody blåbär, Lingon collins, Hjorton sour
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2002-05-14
Recensionsdag: 2002-05-14
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Bloody blåbär och andra eleganta skafferidrinkar, lätta bärgroggar och svala fruktcocktails! Bloody blåbär, Lingon collins och Hjortron sour är en drinkbok för Johan som stirrar förlamat på de halvfulla flaskorna i barskåpet. För hobbykocken Nilla som kör fast vid fördrinken. För Sören och Berit som hoppar över ginflaskan, därför att de glömde tonicen i affären. Det här är en bok för alla som vill blanda en god drink, men som stannar vid tanken. Drinkarna utgår från hemmets vanligare råvaror: mjölk, dessertsoppor, saft, yoghurt, sylt, glass, bär, frukt, sorbet, blommor, kryddor. Det är enkla recept med avancerade smaktoner. Alkoholen är bara en av övriga ingredienser, som tävlar i den längsta eftersmaken. Historien är berättad av matreportern Ulrika Nyström. Recepten balanserade av Grand Hôtels barchef Catharina Persson.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2002-05-14 Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Camilla Blom Polfeldt Omslagsformgivare: Camilla Blom Polfeldt Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 120 Mått: 206 x 219 x 13 mm Vikt: 498 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789175884363 (2002-05-14)