Choklad

70 recept att älska

Utgivningsdag: 2008-08-29
Recensionsdag: 2008-08-29

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Chokladen har med sin varma färg, unika konsistens, förföriska doft och underbara smak varit ett av våra mest omtyckta och oemotståndliga livsmedel ända sedan den kom till Europa för flera hundra år sedan. Vare sig du bakar kakor eller en stor och härlig tårta är choklad den ingrediens som verkligen får det att vattnas i munnen.  Choklad – 70 recept att älska är verkligen en bok för alla chokladälskare. Man kan göra så mycket med choklad... såser, glass, kakor, pajer, tårtor, drinkar, konfekt... ja, listan kan bli hur lång som helst. Och vill du testa att laga med choklad på olika sätt, så är det här en bok för dig. Här kan du till exemel göra en pepprig men silkeslen panna cotta med jordgubbssås, eller frasiga smördegspuffar med vit choklad och hallon, eller en oemotståndlig Rocky road-paj, eller något av de andra 67 smarriga recepten. Gå loss i chokladhyllan och i köket och bara njut av resultaten ljuvligt mättade med chokladsmak.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2008-08-29 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Adrian Tinz Originalutgåvans titel: Chocolate - 70 of the best recipes Omslagsformgivare: Patrik Granquist Serie: BONNIER IMPACT Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789185605514 (2008-08-29)

Boken ingår i serien BONNIER IMPACT

Choklad

70 recept att älska

Utgivningsdag: 2008-08-29
Recensionsdag: 2008-08-29

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Chokladen har med sin varma färg, unika konsistens, förföriska doft och underbara smak varit ett av våra mest omtyckta och oemotståndliga livsmedel ända sedan den kom till Europa för flera hundra år sedan. Vare sig du bakar kakor eller en stor och härlig tårta är choklad den ingrediens som verkligen får det att vattnas i munnen.  Choklad – 70 recept att älska är verkligen en bok för alla chokladälskare. Man kan göra så mycket med choklad... såser, glass, kakor, pajer, tårtor, drinkar, konfekt... ja, listan kan bli hur lång som helst. Och vill du testa att laga med choklad på olika sätt, så är det här en bok för dig. Här kan du till exemel göra en pepprig men silkeslen panna cotta med jordgubbssås, eller frasiga smördegspuffar med vit choklad och hallon, eller en oemotståndlig Rocky road-paj, eller något av de andra 67 smarriga recepten. Gå loss i chokladhyllan och i köket och bara njut av resultaten ljuvligt mättade med chokladsmak.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2008-08-29 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Adrian Tinz Originalutgåvans titel: Chocolate - 70 of the best recipes Omslagsformgivare: Patrik Granquist Serie: BONNIER IMPACT Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789185605514 (2008-08-29)

Boken ingår i serien BONNIER IMPACT