Fisk och skaldjur
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2008-08-12
Recensionsdag: 2008-08-12
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Fredrik Eriksson, en av våra mest välkända fisk- och skaldjurskockar, delar här generöst med sig av sitt kunnande med rätter som basilikabakad lax, gratinerad hummer, ugnsbakade bergtungsfiléer, tonfiskcarpaccio och andra läckerheter. Boken innehåller även fakta om olika sorters fiskar, tips om hur man filéer fisk och klyver hummer samt om hur man beräknar kok- och stektider. Samtliga rätter är provlagade och noga testade för att göra det lätt för alla både erfarna och nybörjare att lyckas i köket.
Fisk och skaldjur är ett utdrag ur Bonniers Kokbok, som blivit en stor succé och fått ett flertal utmärkelser. Den blev utsedd till årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademien, och till bästa grundkokbok i Svenska Dagbladet 2005 med motiveringen: "Här finns precis ALLT man behöver veta... fräscht, modernt och sakkunnigt."
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2008-08-12 Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Catharina Ekström Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 160 Format (utgivningsdatum): Flexband, 9789100112158 (2008-08-12)