GI från grunden
Mat för hälsa och energiBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2007-04-26
Recensionsdag: 2007-04-26
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Glykemiskt Index (GI) har idag blivit ett vedertaget begrepp när man talar om hälsa. Här presenteras varför det är så samt de enkla grunderna i varför mat med lågt GI kan få dig att tappa i vikt medan du vinner i hälsa och energi.
Boken ger dig även ett bra startprogram med menyer och recept för två veckor för att hjälpa dig att hitta balansen. När dessa två veckor sedan har gått kommer du redan att känna skillnaden och för att då hjälpa dig att hålla kosten och fortsätta att äta på rätt sätt så innehåller boken även en enkel lista på över 300 livsmedel enkelt klassade i lågt, mellan eller högt glykemiskt värde. På detta sätt slipper du lära dig och tänka på en massa krångliga siffror och kan istället koncentrera dig på att laga god mat som du mår bra av.
Lär dig de enkla GI-principerna och förlora i vikt och vinn i hälsa
Okomplicerad tvåveckorsmeny - läcker mat som gör dig mätt och lätt.
GI-tabell på över 300 livsmedel
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2007-04-26 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Mai Broddvall Originalutgåvans titel: GI Basics Originalutgåvans utgivningsår: 2006 Formgivare: Patrik Granquist Serie: BONNIER IMPACT Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 96 Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789185605125 (2007-04-26)