Grekiskt
53 oemotståndliga recept från Grekland och andra medelhavsländerBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2006-09-19
Recensionsdag: 2006-09-19
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Vi är många som varit i Grekland och blivit förtjusta i den grekiska maten. I denna kokbok finns recept på de mest karaktärisktiska grekiska rätterna, men även rätter från andra länder runt Medelhavet är representerade. Här hittar du 53 recept på njutningsfyllda och hälsosamma rätter från Grekland, Italien, Spanien och Frankrike. Låt läckerheter som stifado, souvlaki, tzatziki, paella, saltimbocca och aioli trolla fram den goda smaken och doften av Medelhavet. Det är enkelt och fantastiskt gott! Här finns också intressant läsning om grekiskt vin och nationaldrycken ouzo. Grekland är ett land med fler än 100 öar där 70% av landmassan består av berg. Stora klimatskillnader kan förekomma inom ett och samma område, vilket ger en varierad vinproduktion och en stor sortimentsbredd.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2006-09-19 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Maggie Andersson Formgivare: Anna Markevärn Serie: BONNIER IMPACT Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Mått: 168 x 199 x 13 mm Vikt: 361 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789100107369 (2006-09-19)