Kokkonsten
Tekniker, ingredienser och redskap för det internationella, klassiska köketBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2008-06-10
Recensionsdag: 2008-06-10
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
När Anne Willan grundade La Varenne så gjorde hon det för att utbilda de bästa av kockar. När hon skrev boken Kokkonsten så gjorde hon det för att den matintresserade allmänheten skulle kunna ta del av alla de tips och tekniker som man lär ut där. Nu tar vi det ett steg till och presenterar boken till ett pris och i ett utförande som gör den tillgänglig för alla..
Detta är den klassiska uppslagsboken om matlagning, en modern handbok som genom tydliga steg-för-steg-illustrationer visar allt du behöver veta för att både lyckas och briljera i köket.
Recept från hela världen blandas med tekniker, metoder, redskap och ingredienser, allt presenterat med över 2 500 fotografier i färg.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2008-06-10 Genre: Livsstil, hobby och fritid Originalutgåvans titel: Complete Guide to Cookery Omslagsformgivare: Sofia Scheutz Serie: BONNIER IMPACT Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 526 Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789185605538 (2008-06-10)