Kostrådgivarens kokbok
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2007-08-30
Recensionsdag: 2007-08-30
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Skaffa en personlig kostrådgivare!
Kostrådgivning har blivit ett populärt tema i olika tv-program och allt fler betalar för en timmes personlig kostrådgivning. Och hur många skulle inte vilja ha en egen kostrådgivare i köket? Här får man faktiskt det! I Kostrådgivarens kokbok bjuder Nina Ahlm på sina 60 bästa recept på inspirerande vardagsmiddagar, fin festmat, goda tillbehör, bra bröd och nyttiga desserter. Dessutom finns flera rätter som lämpar sig extra bra att frysa in. Kostråden är härligt befriade från pekpinnar och kaloriberäkningar i stället ger Nina peppande tips om rätt näringsinnehåll, råvaror och tillagning. Dessutom visar hon hur man med små medel kan styla om sina favoritrecept till sunda alternativ. I kapitlet Recept-make-over visas till exempel nya goda varianter av pizza, skagenröra, potatisgratäng och chokladmuffins. För den som vill ha mer hjälp finns även en 2-veckors kom-igång-meny med förslag på nyttiga frukostar, luncher, mellanmål och middagar.
Recept ur boken:* Kyckling med cashewnötter och granatäpple* Kaneldoftande lammfärs med zucchinispaghetti* Risotto med räkor, papaya och kallrökt lax* Ugnsgrillad aubergine och pumpakärnor* Himmelsk linsröra* Dinkellimpa* Heta fruktspett * Cheesecake med vanilj och citron
Nina Ahlm är utbildad kostrådgivare och kock och har en fil.mag. i kostvetenskap med gastronomisk inriktning. Hon har en mycket välbesökt hemsida med nyttiga recept, www.nlife.se, och arbetar som kostrådgivare på hälsoföretaget Blueberry.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2007-08-30 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Arne Adler Formgivare: Anders Timrén Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 152 Mått: 201 x 259 x 17 mm Vikt: 778 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789185225934 (2007-08-30)