Kärlek, oliver och timjan
Köp bokenBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2016-05-10
Recensionsdag: 2016-05-24
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Kärlek, oliver och timjan är en numera klassisk kokbok som lockar till goda, vackra och hälsosamma måltider, som en hjälp för att komma i balans och få mera ork. När den kom ut 2001 var den oerhört nyskapande och fortfarande är den i allra högsta grad aktuell. Den nu lätt uppdaterade boken innehåller mer än 250 recept – färgstarka, kryddoftande rätter, med inspiration från medelhavsländerna, Indien, Sydostasien och Sydamerika, samsas med recept med svenska rötter. Här finns maten för både vardag och fest, lite om kött men mer om fisk, härliga vegetariska rätter, fina brödrecept och läckra desserter. En bok fylld av matglädje – för kroppen och för alla sinnen.
Kärlek står för omtanke och matglädje, oliver för det fina medelhavsköket och timjan för våra skandinaviska mattraditioner.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2016-05-24 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Fanny Bergenström Formgivare: Fanny Bergenström Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 288 Mått: 198 x 256 x 21 mm Vikt: 1100 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789100577209 (2001-10-05); Inbunden, 9789100101022 (2004-04-16); Flexband, 9789100115319 (2007-10-02); Inbunden, 9789174245592 (2016-05-10)