Kött
Från grill till grytaBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2007-04-17
Recensionsdag: 2007-04-17
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Stjärnkocken Paul Gayler var en av de första kockarna på hög nivå som började använda mycket grönsaker och laga vegetarisk mat av hög klass. Kött är dock inget han har tagit avstånd från utan är något som han älskar att tillaga och äta. Här presenterar han sina allra bästa recept. Klassiska grillrätter blandas med moderna grytor och sallader. Vad sägs om en Vedgrillad T-benstek fiorentina, ett Nötspett från medelhavet med kikärtspuré eller en Halstrad carpaccio med fänkål, sardeller och oliv-crème fraîche?Till detta har han valt ut ett stort antal läckra marinader, kryddblandningar och såser som ytterligare förhöjer köttets goda smak. Boken omfattar recept på alla sorters nötkött, för alla tillfällen, året runt, tillsammans med säkra råd om råvaruinköp, förvaring och tillagningstider.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2007-04-17 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Johan Janson, Veronica Gottfridson Originalutgåvans titel: Steak Originalutgåvans utgivningsår: 2010 Serie: BONNIER IMPACT Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 144 Mått: 214 x 239 x 17 mm Vikt: 712 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789185605057 (2007-04-17)