Mat på minuten: Desserter
ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2010-09-14
Recensionsdag: 2010-09-28
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Lyxig dessert på en halvtimme?
Något gott att lägga i frysen?
Sött, friskt … och snabbt!
Rabarber, nektariner, ostar, choklad ... Lättlagade efterrätter som bara tar en stund att laga till! Här finns paj, sorbet, tryfflar, tårta, mousse och självklart färska frukter och bär. Perfekt för den som har ont om tid, men som inte vill tulla på äkta matglädje i vardagen. Ca 40 recept, enkla och överskådliga instruktioner, kockens bästa tips, tillsammans med inspirerande matbilder.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2010-09-28 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Leo Gefvert Originalutgåvans titel: Desserts: Food Made Fast Originalutgåvans utgivningsår: 2007 Omslagsformgivare: Jaclyn Rymuza Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 112 Mått: 203 x 230 x 13 mm Vikt: 526 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789186263126 (2010-09-14)