Mat på minuten: Pasta
ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2010-09-14
Recensionsdag: 2010-09-28
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Vettig vardagsmiddag på 20 minuter?
Något att äta på en kvart?
Nyttigt, gott … och snabbt!
Inspirerande pastarätter som bara tar en kvart eller en halvtimme att laga till! Dessutom några klassiska långkok från det italienska köket, som ziti och lasagne. Perfekt för den som har ont om tid, men som inte vill tulla på äkta matglädje i vardagen. Ca 40 recept, enkla och överskådliga instruktioner, kockens bästa tips, tillsammans med inspirerande matbilder.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2010-09-28 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Leo Gefvert Originalutgåvans titel: Pasta: Food Made Fast Originalutgåvans utgivningsår: 2006 Omslagsformgivare: Jaclyn Rymuza Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 112 Mått: 203 x 230 x 13 mm Vikt: 546 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789186263096 (2010-09-14)