Sannas matbok

Författare: Sanna Ehdin
Fotograf: Paulina Westerlind
Provläs

Utgivningsdag: 2008-09-17
Recensionsdag: 2008-09-17

Mediakontakt: Annelie Eldh

Det är maten som bygger hälsan och ger energi och vitalitet. Den ska smaka gott, ge behaglig mättnad och samtidigt ge näring och hålla oss friska. Genom att göra medvetna matval kan du snabbt påverka din hälsa. Du kan få mer ork, livslust och glädje än du tror!     Sannas matbok gör matlagningen till något snabbt och enkelt samtidigt som det är gott och nyttigt. Här får du recept på god mat som stärker hela dig och inspirerar dig till ännu bättre matvanor. Som bonus får du även kunskap om varför ”den självläkande kosten” är så bra, hur man lever längre och friskare samt fakta och tabeller i slutet av boken.     Det handlar om att integrera ett nytt tankesätt i din vardag genom att använda planerad snabbmatlagning ­– det tar bara en kvart eller tjugo minuter att laga en god och näringsrik måltid. Planera dina inköp och handla mer sällan, men mer begåvat.Boken ger recept på:FrukostarSallad och råkostStärkande sopporRotfrukter och grönsakerBönor, tofu och linserFågel, fisk, vilt och nötTillbehör och såserBrödDryckerGott och söttAnvänd fina, ekologiskt odlade råvaror, helst närodlade och enligt årstiderna. Det ger mer smak, substans och näring samt fördelen att man slipper äta bekämpningsmedel. Dessutom hindrar du onödig miljöförstörelse med utsläpp och långa transporter.     Om du följer råden och recepten i boken får du automatiskt ett friskare, piggare och vitalare liv. Det handlar om livsglädje och att få utrymme för positiv matlagning. Låt boken inspirera dig till hälsa och välbefinnande!

 

Sanna Ehdin är fil.dr, immunolog och verksam som fri forskare, författare och föreläsare. Hennes tidigare mycket uppmärksammade böcker har sålt i 600 000 exemplar: Den självläkande människan (översatt till tio språk), Kokkonst för den självläkande människan, Lilla boken om hälsa och välmående, HQ – den mänskliga helhetssynen, 12 veckor till ett självläkande liv, Sluta kämpa – börja leva! och Din inre framgång.     Sanna Ehdin ägnade tolv år åt biomedicinsk forskning, både i Sverige och i USA. Sedan 1992 har hennes forskning varit inriktad på självläkning och helhetsälsa. Hennes hemsida, www.sannarelations.com, har cirka 200 000 besökare varje månad. Hon har föreläst för över 70 000 personer och medverkar ofta i tidningar, tv och radio.     Sannas matbok är en modern uppföljare till den efterfrågade Kokkonst för den självläkande människan.

"Hon lär ut allt om inflammationsdämpande mat, IFD-mat, som stärker immunförsvaret och har komponerat massor av recept: enkla, rätt snabba och inte minst supernyttiga rätter."
M-Magasin

"Hon lär ut allt om inflammationsdämpande mat, IFD-mat, som stärker immunförsvaret och har komponerat massor av recept: enkla, rätt snabba och inte minst supernyttiga rätter."
M-Magasin

"Sannas matbok serverar livsglädje och och god hälsa."
ToppHälsa

"Ett gäng recept i kombination med kostråd och kloka funderingar gör att det här blir min kvällslektyr ett tag framöver."
Sundsvalls Tidning

"... en inspirerande, ambitiös kokbok med en stor mängd recept inom olika genrer."
Filipstads Tidning

"Hon visar att det går att äta nyttigt, gott och att det går snabbt att tillaga."
Land

""Boken innehåller många nyttiga, goda och lättlagade recept och tar upp det allra senaste inom internationell näringsforskning. ... Recepten lockar och kunskapen är imponerande enkel."
Dalabygden

"Trendigt och inspirerande!"
Laga Lätt

Visa mer

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2008-09-17 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Paulina Westerlind Originalutgåvans titel: Sannas matbok - för den självläkande människan Formgivare: Anders Timrén Thema-kod: Mat och dryck, Familj och hälsa Antal sidor: 184 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137128559 (2008-09-17); Inbunden, 9789174241006 (2010-05-25)

Fler böcker av författaren

Sannas matbok

Författare: Sanna Ehdin
Fotograf: Paulina Westerlind
Provläs

Utgivningsdag: 2008-09-17
Recensionsdag: 2008-09-17

Mediakontakt: Annelie Eldh

Det är maten som bygger hälsan och ger energi och vitalitet. Den ska smaka gott, ge behaglig mättnad och samtidigt ge näring och hålla oss friska. Genom att göra medvetna matval kan du snabbt påverka din hälsa. Du kan få mer ork, livslust och glädje än du tror!     Sannas matbok gör matlagningen till något snabbt och enkelt samtidigt som det är gott och nyttigt. Här får du recept på god mat som stärker hela dig och inspirerar dig till ännu bättre matvanor. Som bonus får du även kunskap om varför ”den självläkande kosten” är så bra, hur man lever längre och friskare samt fakta och tabeller i slutet av boken.     Det handlar om att integrera ett nytt tankesätt i din vardag genom att använda planerad snabbmatlagning ­– det tar bara en kvart eller tjugo minuter att laga en god och näringsrik måltid. Planera dina inköp och handla mer sällan, men mer begåvat.Boken ger recept på:FrukostarSallad och råkostStärkande sopporRotfrukter och grönsakerBönor, tofu och linserFågel, fisk, vilt och nötTillbehör och såserBrödDryckerGott och söttAnvänd fina, ekologiskt odlade råvaror, helst närodlade och enligt årstiderna. Det ger mer smak, substans och näring samt fördelen att man slipper äta bekämpningsmedel. Dessutom hindrar du onödig miljöförstörelse med utsläpp och långa transporter.     Om du följer råden och recepten i boken får du automatiskt ett friskare, piggare och vitalare liv. Det handlar om livsglädje och att få utrymme för positiv matlagning. Låt boken inspirera dig till hälsa och välbefinnande!

 

Sanna Ehdin är fil.dr, immunolog och verksam som fri forskare, författare och föreläsare. Hennes tidigare mycket uppmärksammade böcker har sålt i 600 000 exemplar: Den självläkande människan (översatt till tio språk), Kokkonst för den självläkande människan, Lilla boken om hälsa och välmående, HQ – den mänskliga helhetssynen, 12 veckor till ett självläkande liv, Sluta kämpa – börja leva! och Din inre framgång.     Sanna Ehdin ägnade tolv år åt biomedicinsk forskning, både i Sverige och i USA. Sedan 1992 har hennes forskning varit inriktad på självläkning och helhetsälsa. Hennes hemsida, www.sannarelations.com, har cirka 200 000 besökare varje månad. Hon har föreläst för över 70 000 personer och medverkar ofta i tidningar, tv och radio.     Sannas matbok är en modern uppföljare till den efterfrågade Kokkonst för den självläkande människan.

"Hon lär ut allt om inflammationsdämpande mat, IFD-mat, som stärker immunförsvaret och har komponerat massor av recept: enkla, rätt snabba och inte minst supernyttiga rätter."
M-Magasin

"Hon lär ut allt om inflammationsdämpande mat, IFD-mat, som stärker immunförsvaret och har komponerat massor av recept: enkla, rätt snabba och inte minst supernyttiga rätter."
M-Magasin

"Sannas matbok serverar livsglädje och och god hälsa."
ToppHälsa

"Ett gäng recept i kombination med kostråd och kloka funderingar gör att det här blir min kvällslektyr ett tag framöver."
Sundsvalls Tidning

"... en inspirerande, ambitiös kokbok med en stor mängd recept inom olika genrer."
Filipstads Tidning

"Hon visar att det går att äta nyttigt, gott och att det går snabbt att tillaga."
Land

""Boken innehåller många nyttiga, goda och lättlagade recept och tar upp det allra senaste inom internationell näringsforskning. ... Recepten lockar och kunskapen är imponerande enkel."
Dalabygden

"Trendigt och inspirerande!"
Laga Lätt

Visa mer

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2008-09-17 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Paulina Westerlind Originalutgåvans titel: Sannas matbok - för den självläkande människan Formgivare: Anders Timrén Thema-kod: Mat och dryck, Familj och hälsa Antal sidor: 184 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137128559 (2008-09-17); Inbunden, 9789174241006 (2010-05-25)

Fler böcker av författaren