Thai och wok
55 fräscha och snabblagade recept från det asiatiska köketBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2006-01-17
Recensionsdag: 2006-01-17
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
En prisvärd läckerbit till kokbok för den moderna vardagsmatlagningen!
Det asiatiska köket, inte minst det thailändska, är populärt världen över. En av anledningarna är säkert att det är ett kök som bygger på en delikat balans mellan många smakintryck. Här samsas sött och surt, starkt och milt, tuggmotstånd och tillbehör som smälter i munnen. De råvaror som krävs har dessutom blivit allt vanligare i de svenska matbutikerna; citrongräs, currypasta, ketjap manis, bambuskott, hoisinsås, tofu och limeblad är ingredienser som kommit för att stanna. I Thai och wok finns såväl kött-, fisk- och fågelrätter som vegetariska, kompletterat med tillbehör som pickles, såser och kryddblandningar.
Thai och wok ingår i en serie kokböcker, samtidigt utkommer Italienskt. Under 2006 utkommer i samma serie Grillaoch Medelhavsmat.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2006-01-17 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Anita Sandberg Originalutgåvans titel: Thai + Wok Formgivare: Anna Markevärn Serie: BONNIER IMPACT Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789100107338 (2006-01-17)