Tretusen champagner
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2002-09-19
Recensionsdag: 2002-09-19
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Svenskarna är Nordens mest champagnedrickande folk! Och visst finns det många anledningar att öppna en flaska champagne. I detta praktverk får läsaren inspiration och kunskap av Richard Juhlin, ansedd som en av auktoriteterna i världen inom detta speciella område av vinprovning, som bedömer och ger en utförlig värdering av 3 000 champagner. Boken innehåller också en omfattande och välskriven genomgång av det bubblande vinets tillkomsthistoria och recept från ett antal toppkrogar i vindistriktet Champagne och i Stockholm.
Richard Juhlin medverkar regelbundet i TV och i andra sammanhang där han informerar och håller föredrag om champagne samt arrangerar provningar av drycken. Han har tidigare skrivit 2 000 Champagnes, Den stora provningen och Champagneboken.
Boken är rikligt illustrerad med färgfoton samt kartor över vinområden.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2002-09-19 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Pål Allan Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 552 Mått: 225 x 283 x 33 mm Vikt: 2127 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789146200222 (2002-09-19)