Älskade jordgubbar
Från drink till dessertBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2007-05-02
Recensionsdag: 2007-05-02
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Finns det något svenskare än jordgubbar till midsommartid? Älskade jordgubbar - från drink till dessert är en kärleksförklaring till vårt vackra och nyttiga bär. Tänk vad mycket gott man kan göra med jordgubbar! Inte bara bakverk, efterrätter och tårtor utan också jordgubbsgazpacho, jordgubbste, jordgubbschutney, chokladdoppade jordgubbar på spett med skumbananer... Här blandas klassiska jordgubbsrätter med nya, lockande matuppfinningar.
Prisbelönta restaurangkonditorn Elisabeth Johansson förmedlar med lust och inspiration sina kunskaper, ackompanjerat av Susanna Blåvargs andlöst vackra sommarbilder, tagna på Gotland. Här finns 48 varierande recept inom kapitlen Bakverk, Saft & andra drycker, Marmelad & Sylt, Annorlunda tårtor och Gott med jordgubbar. Recepten kompletteras med en faktadel med kuriosa och hälsotips.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2007-05-02 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Susanna Blåvarg Formgivare: Sarah Sheppard Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 120 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789100112387 (2007-05-02)