Galen i grönsaker
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2000-09-27
Recensionsdag: 2000-09-27
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Är du också galen i grönsaker? Och behöver nya fräscha idéer för att tillaga grönsaker och rotfrukter av alla de sorter? Då har du hamnat i gott sällskap, för Paul Gayler hyser en stor passion för allt det gröna. Han älskar god mat och är mycket inspirerad av Medelhavsköket och av det sydostasiatiska köket. I många av recepten - som inte är rent vegetariska - har han kombinerat ingredienser på ett spännande och lite oväntat sätt. Paul Gayler har arbetat på några av Londons bästa restauranger. Han är numera kökschef på Lanesborough Hotel, som är Storbritanniens bästa femstjärniga hotell med mat av högsta klass. Gus Filgate är en erkänt duktig fotograf som vunnit pris för bästa matfoto.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2000-09-27 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Kerstin Törngren Lind Omslagsformgivare: Anders Timrén Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 176 Mått: 233 x 263 x 19 mm Vikt: 970 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137116396 (2000-09-27)