In och ut ur köket på 15 minuter
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 1997-08-20
Recensionsdag: 1997-08-20
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Det här är den idealiska kokboken för dem som gärna lagar delikat mat men inte vill tillbringa för mycket tid i köket!Anne Willan presenterar omkring 80 av sina bästa recept. Grundidén med In och ut ur köket på 15 minuter är att maten sköter sig själv efter en kort men intensiv insats. Flera av rätterna är också helt klara att ställa på bordet efter en kvart!Recepten omfattar allt från förrätter till desserter. Boken avslutas med menyer som bara tar omkring en timme att sammanställa, råd om planering, serveringsförslag och massor av tips på hur man kan förenkla arbetet i köket. In och ut ur köket på 15 minuter är en inspirerande och aptitretande kokbok med utsökta och originella färgbilder.Anne Willan är välkänd som matlagningsexpert på båda sidor om Atlanten. Hon grundade den berömda franska kockskolan La Varenne 1975 och har författat en rad kokböcker samt skrivit artiklar om mat från hela världen.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 1997-08-20 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Anita Maurer Originalutgåvans titel: In and Out of the Kitchen in Fift. Formgivare: Paul Eklund Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Mått: 210 x 266 x 18 mm Vikt: 689 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137110332 (1997-08-20)