Olivolja!
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2001-04-11
Recensionsdag: 2001-04-11
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Olivolja - den bästa olja som finns! Olivolja är en av grunderna i den berömda och hälsosamma maten i länderna runt Medelhavet. Denna bok, som är en hyllning till denna superba olja, innehåller över 60 läckra och frestande recept på mat från hela världen. Clare Ferguson beskriver i korta drag hur olivoljan framställs och hur metoderna kan variera beroende på land. Hon tar oss till Italien, Frankrike, Spanien, Portugal, Grekland, Nordafrika, Mellanöstern, Kalifornien, Australien och Nya Zeeland. Det finns produktion av olivolja i alla dessa länder. Den vi oftast använder är den europeiska.Clare Ferguson är matskribent och kokboksförfattare, ständigt eftersökt som kolumnist och gäst i radio och teve. Hon har skrivit matböcker om Kina, Italien, Mexiko med flera länder. På svenska finns tidigare Street food - gatumat från hela världen. Peter Cassidy, bosatt i London, är fotograf med specialinriktning på mat och resor.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2001-04-11 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Kerstin Törngren Lind Originalutgåvans titel: Extra Virgin Omslagsformgivare: Anders Timrén Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 144 Mått: 236 x 242 x 18 mm Vikt: 797 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137117690 (2001-04-11)