Svala gröna blad och het röd chili
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 1999-10-13
Recensionsdag: 1999-10-13
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Det finns i dag ett bredare sortiment av grönsaker än någonsin. Många är kända,
andra mindre kända. I denna färggranna bok finns 200 originalrecept och tips.
Författarna ger de bästa odlingsråden. De berättar också om hur nyttiga grönsakerna
är och vilka vitaminer och näringsämnen de innehåller. Plock ur den frestande
matsedeln: grillad aubergine med rostad paprika och fetaost; ugnsbakad
squash med couscous och valnötter; rödkål med vildris, svamp och nötter; rädissallad
med morötter och kålrabbi; jordärtskockor med purjolök, bacon och salvia.
Även om tonvikten ligger på grönsaker finns både fisk- och köttrecept med. Christine McFadden är kock och kokboksförfattare. Hon bor i Bath i England.
Michael Michaud, agronom med mångårig erfarenhet av internationellt
jordbruk, driver i dag en ekologisk handelsträdgård i Dorset.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 1999-10-13 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Lena Månsson, Marie Törnblom Omslagsformgivare: Paul Eklund Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 208 Mått: 260 x 260 x 22 mm Vikt: 1159 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137114354 (1999-10-13)