Tänkvärd mat
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2002-03-13
Recensionsdag: 2002-03-13
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Hjärnan förändras och nya hjärnceller bildas under hela livet under förutsättning att man ger den bra och rätt näring. Läs om varför det är viktigt att äta fet fisk, frön och nötter för att bli piggare och må bättre. Och varför frukt och grönsaker gör att man blir mer snabbtänkt. Eller varför vanligt vatten är så väsentligt och livgivande för hela kroppen. Tänkvärd mat innehåller 50 frestande recept på den mat som är den bästa för att hjärnan ska hålla sig i toppform. Att lära sig goda matvanor kan vara receptet för att lindra nedstämdhet och oro och bli på bättre humör. Att se till att få i sig proteiner, kolhydrater, fett, vitaminer och mineraler i lämpliga proportioner kan vara svaret på problem med koncentrationssvårigheter och dåligt komihåg. Och att skjuta upp ett mentalt åldrande är möjligt genom att anamma de värdefulla råd som ges i denna bok. Läs, lär, ät och njut! Ett bättre, rikare och friskare liv finns inom räckhåll!
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2002-03-13 Översättare: Kerstin Törngren Lind Originalutgåvans titel: Brain food Omslagsformgivare: Anders Timrén Antal sidor: 128 Mått: 195 x 260 x 10 mm Vikt: 480 g Format (utgivningsdatum): Häftad, 9789137119342 (2002-03-13)