Öland långt borta och nära
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2000-09-20
Recensionsdag: 2000-09-20
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Kultur, kuriosa och kulinariska utflykter! Öland är till ytan Sveriges minsta landskap men rymmer ändå ofantliga rikedomar. Oftast är det sommarens Öland vi möter ; med blomsterprakt, midsommarfirande och kungliga evenemang. Men Öland är så mycket mer. I bokens förord står det: ¿Här får du i stället möta vårt Öland, så som vi tycker att ön är allra bäst. Genom nutidens ölänningar nosar vi på öns historia, vi smakar på maten och lär känna öns råvaror. Följ med oss över Stora alvaret och känn att Öland har något som bara finns här.¿ Boken, med många stämningsfulla bilder, är fylld av roande berättelser och innehåller dessutom en mängd lockande recept. Annica Triberg är journalist och var under flera år chefredaktör för tidningen Gourmet. Är numera frilansare, medverkar i radio och TV och skriver böcker, bland dem Drömmen om Toscana och Vitlök! (båda i samarbete med Albert Håkansson). Albert Håkansson är sedan länge frilansande fotograf med uppdrag för olika tidskrifter, förlag och reklambyråer.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2000-09-20 Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Mia Dansdotter Nilsson Omslagsformgivare: Mia Dansdotter Nilsson Thema-kod: Resor och platser Antal sidor: 192 Mått: 189 x 240 x 23 mm Vikt: 765 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137116037 (2000-09-20)