Paolo Robertos stora italienska kokbok
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2011-05-10
Recensionsdag: 2011-05-24
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Paolo Robertos stora italienska kokbok rymmer mycket mer än mat – alla gäster, fastrar, berättelser och recept. Den napolitanska maten presenteras med humor och värme. Det är en kärleksförklaring till mat och traditionen att dela en god måltid med familj och vänner, och det spelar ingen roll om man gör det på en skuggig bakgård i Italien eller runt grillen i Sverige.
Här finns recepten som Paolo lyckats lirka ur sina fastrar, som till exempel klassisk tomatsås, pasta med salsiccia, rosmarindoftande kyckling och halstrad tonfisk, och allt det söta goda, som mascarponekräm med amarettikakor och choklad, eller fyllda persikor med vaniljglass.
I den här samlingsvolymen möts Paolo Robertos båda kokböcker Mina fastrars mat och Mina gästers mat, med den ena foten i det syditalienska landskapet och den andra på Skinnarviksberget i Stockholm.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2011-05-24 Genre: Livsstil, hobby och fritid Omslagsformgivare: Form Jojo Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 320 Mått: 197 x 255 x 34 mm Vikt: 1253 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174241938 (2011-05-10); Danskt band, 9789174245080 (2015-05-05)