Sveriges mästerkock - MasterChef
ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2011-04-21
Recensionsdag: 2011-05-05
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Passionen för mat gör att det slår gnistor i köket!
Drömmen om att bli Sveriges nästa stora mästerkock är stark. 14 ska bli 1. Och i jakten på segern besöker de tävlande fiskdiskar och saluhallar, lagar efterrätter, komponerar egna rätter, filéar fisk och reder den perfekta såsen …
TV-succén Sveriges mästerkock är tävlingen som sätter en rad amatörkockar från hela landet på prov: Med fallenhet och talang kommer man långt i sin matlagning, men hur hanterar man stress, nya råvaror, detaljer, precision och disciplin i köket?
Boken innehåller deltagarnas tankar om mat och matlagning, många av recepten från programmet samt en mängd andra av deltagarnas egna paradrätter, hemliga knep och smarta tips.
Stjärnkockarna Per Morberg, Markus Aujalay och Leif Mannerström bedömde, coachade och drev på de blivande kockarna under tävlingens gång.
I boken får du några unika recept från själva juryn även kommentarer och omdömen och citaten du inte fick höra i programmet, liksom de blivande mästerkockarnas egna tips och goda råd och även små anekdoter och kuriosa ur deras egen matlagningshistoria.
Ur innehållet:
6 nya recept från juryn
personfakta och anekdoter om deltagarna
mer än 60 recept, vissa med tips och kommentarer
deltagarnas tankar om mat och matlagning
juryns tips och tankar om mat
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2011-05-05 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Frida Wismar, Anders Timrén Formgivare: Anders Timrén Thema-kod: Mat och dryck, Bilderböcker Antal sidor: 160 Mått: 220 x 288 x 20 mm Vikt: 954 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174241945 (2011-04-21)