Till sommaren
Mat för många ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2012-04-24
Recensionsdag: 2012-05-08
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Lisa har ordet:Det är något särdeles speciellt med bufféer. Ett gäng kärleksfullt tillagade rätter samlade på ett vackert dukat bord. Och som grädde på moset: goda vänner att dela maten med. Det är verkligen min matfilosofi! Här bjuder jag därför på mina versioner av sommarens absolut bästa bufféer. Från middagen för jättemånga till enkla måltiden för dig och bästa vännerna. Och från vårens första utomhusmiddag till sensommarens sista skördefest.
En massa goda rätter samlade på ett bord - bara för var och en att ta för sig av – är ett lättsamt och avslappnat sätt att äta och umgås. Det gäller också för själva matlagningen. Inte minst om man tar hjälp av mina tips och trix när det gäller planering, smarta genvägar, råvarukoll och hur man fixar kylda drycker till hela kvarteret. Och hur får du rätt känsla på din buffé, ordnar med de enkla men viktiga detaljerna som ger festen det där lilla extra? Jag vet, och jag berättar ...
Varje kapitel är utformat som en komplett middag, med alla de recept och tips du behöver för att kunna servera just denna buffé. Men här finns det förstås oändliga möjligheter för egna varianter och kombinationer genom att själv plocka ihop olika rätter till en alldels egen buffévariant.
Det här är snygg, smart och supersmarrig mat som får både gäster och värdfolk att slappna av och njuta. Det är mat som ger total sommarkänsla.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2012-05-08 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Åsa Dahlgren Formgivare: Kai Ristilä Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 176 Mått: 202 x 267 x 22 mm Vikt: 859 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174242263 (2012-04-24)