Lördagkväll med mat och vin

Författare: Håkan Larsson
Provläs

Utgivningsdag: 2013-08-27
Recensionsdag: 2013-09-10

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Efter succérna med Fredagkväll med mat och vin – en av de senaste årens mest sålda kokböcker – och Sommarkväll, tar nu Håkan Larsson itu med helgens festligaste kväll: lördagen.   I Lördagkväll med mat och vin bjuder Håkan på recept och inspiration för den intima middagen med familjen eller goda vänner. För varje årstid presenteras utvalda förrätter, varmrätter och desserter, med säsongens råvaror och smaker i centrum. En, två eller tre rätter till middag? Du väljer själv! Håkan ger också tips om hur du komponerar den perfekta menyn; hela 250 olika kombinationer är möjliga varje årstid, tusentals i hela boken.    Alla som läst Håkan Larssons tidigare kokböcker eller följt hans matlagning på TV kommer att känna igen sig. Höga, rena smaker där råvaran står i centrum, med befriande okrånglig matlagning.   "Jag kan inte laga svår mat”, brukar Håkan säga, ”så mina recept måste vara enkla och tydliga”. Där ligger säkert också förklaringen till böckernas popularitet. Maten är lättlagad, kommer snabbt på bordet – och smakar härligt!    En lördag har vi mer tid än på fredagen, och i Lördagkväll finns också plats för ett och annat klassiskt långkok, i uppgraderat och moderniserat skick. Att varje rätt får sällskap av ett passande vin, presenterat med namn, varunummer och pris, är självklart.    Lördagkväll har alla förutsättningar att bli en modern klassiker. Välkommen på middag!

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2013-09-10 Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Annika Lyth Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 160 Mått: 202 x 295 x 18 mm Vikt: 1014 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174243666 (2013-08-27)

Fler böcker av författaren

Lördagkväll med mat och vin

Författare: Håkan Larsson
Provläs

Utgivningsdag: 2013-08-27
Recensionsdag: 2013-09-10

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Efter succérna med Fredagkväll med mat och vin – en av de senaste årens mest sålda kokböcker – och Sommarkväll, tar nu Håkan Larsson itu med helgens festligaste kväll: lördagen.   I Lördagkväll med mat och vin bjuder Håkan på recept och inspiration för den intima middagen med familjen eller goda vänner. För varje årstid presenteras utvalda förrätter, varmrätter och desserter, med säsongens råvaror och smaker i centrum. En, två eller tre rätter till middag? Du väljer själv! Håkan ger också tips om hur du komponerar den perfekta menyn; hela 250 olika kombinationer är möjliga varje årstid, tusentals i hela boken.    Alla som läst Håkan Larssons tidigare kokböcker eller följt hans matlagning på TV kommer att känna igen sig. Höga, rena smaker där råvaran står i centrum, med befriande okrånglig matlagning.   "Jag kan inte laga svår mat”, brukar Håkan säga, ”så mina recept måste vara enkla och tydliga”. Där ligger säkert också förklaringen till böckernas popularitet. Maten är lättlagad, kommer snabbt på bordet – och smakar härligt!    En lördag har vi mer tid än på fredagen, och i Lördagkväll finns också plats för ett och annat klassiskt långkok, i uppgraderat och moderniserat skick. Att varje rätt får sällskap av ett passande vin, presenterat med namn, varunummer och pris, är självklart.    Lördagkväll har alla förutsättningar att bli en modern klassiker. Välkommen på middag!

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2013-09-10 Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Annika Lyth Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 160 Mått: 202 x 295 x 18 mm Vikt: 1014 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174243666 (2013-08-27)

Fler böcker av författaren