Asiatiska smaker

Författare: Jennie Walldén
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2016-09-27
Recensionsdag: 2016-09-27

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Asiatisk mat är lätt att älska! Låt Jennie Walldén guida dig in i sitt asiatiska kök och visa hur enkelt det är att laga asiatiskt och hur fantastiskt gott det blir. Gul lök, kyckling, vitkål, fläsk och morot är helt vanliga råvaror i det svenska köket, men de är också viktiga ingredienser i många asiatiska rätter. Med hjälp av asiatiska smaksättare smakar den vanliga vitkålen Japan, fläsket Korea och moroten Kina. Enkelt, snabbt och gott. För att få fram smakerna har Jennie Walldén valt ut några spännande asiatiska smaksättare som exempelvis misopasta, gochujang och fisksås. Målet är att smaksättarna inte bara ska användas en gång, utan de ska gå åt! Därför är recepten utvalda så att det i varje recept finns minst en av de utvalda smaksättarna. Rätterna är anpassade för det svenska köket, men med den asiatiska fräschören och hettan. Lär dig att göra kimchi, makrill teriyaki, tom ka ga och misobakad pulled pork. Här finns både vegetariska rätter, fisk- och skaldjursrätter, olika sorters soppor, kyckling och kött. Gör din vardag mer spännande och mer smakrik med asiatiska smaker på svenska råvaror.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2016-09-27 Genre: Livsstil, hobby och fritid Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 160 Mått: 197 x 240 x 17 mm Vikt: 564 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174244625 (2015-01-20); Danskt band, 9789174246209 (2016-09-27)

Fler böcker av författaren

Asiatiska smaker

Författare: Jennie Walldén
Köp boken Provläs

Utgivningsdag: 2016-09-27
Recensionsdag: 2016-09-27

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Asiatisk mat är lätt att älska! Låt Jennie Walldén guida dig in i sitt asiatiska kök och visa hur enkelt det är att laga asiatiskt och hur fantastiskt gott det blir. Gul lök, kyckling, vitkål, fläsk och morot är helt vanliga råvaror i det svenska köket, men de är också viktiga ingredienser i många asiatiska rätter. Med hjälp av asiatiska smaksättare smakar den vanliga vitkålen Japan, fläsket Korea och moroten Kina. Enkelt, snabbt och gott. För att få fram smakerna har Jennie Walldén valt ut några spännande asiatiska smaksättare som exempelvis misopasta, gochujang och fisksås. Målet är att smaksättarna inte bara ska användas en gång, utan de ska gå åt! Därför är recepten utvalda så att det i varje recept finns minst en av de utvalda smaksättarna. Rätterna är anpassade för det svenska köket, men med den asiatiska fräschören och hettan. Lär dig att göra kimchi, makrill teriyaki, tom ka ga och misobakad pulled pork. Här finns både vegetariska rätter, fisk- och skaldjursrätter, olika sorters soppor, kyckling och kött. Gör din vardag mer spännande och mer smakrik med asiatiska smaker på svenska råvaror.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner foton av författaren

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2016-09-27 Genre: Livsstil, hobby och fritid Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 160 Mått: 197 x 240 x 17 mm Vikt: 564 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174244625 (2015-01-20); Danskt band, 9789174246209 (2016-09-27)

Fler böcker av författaren