Good food
Glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristin Köp boken ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2017-12-26
Recensionsdag: 2018-01-09
Mediakontakt: Marie Jungsand
Glutenfritt, fräscht, ekologiskt, mycket grönt och enkelt var Kristins utgångspunkt när hon bestämde sig för att ändra familjens matvanor. Genom att byta ut en råvara i taget kan hon idag stolt säga att hon lagar riktigt hälsosam mat och vågar prova och smaka sig fram.
I den här boken får du massor med inspiration, men också smarta tips på råvaror att börja din hälsosamma resa med. Kristin älskar frukt och bär, och det syns i recepten där du hittar grönsaker, juicer och rawfood. Maten i den här boken är således en härlig blandning av bra råvaror och fräscha smaksättningar. Och det är enkelt: bra vardagsmat som också funkar för dina barn.
Till alla recept finns tips på variationer – kan du laga en fiskburgare kan du laga tre är hennes devis – så att du kan utnyttja såväl laxen och kycklingen som kryddorna du köper i flera olika rätter.
Vad sägs om egna glutenfria tortillas till fredagstacon, läckra quinoamuffins med olika smaksättningar i stället för cupcakes, grönkålschips som är så nyttiga att du kan köra måndagsmys eller helt enkelt bara en klassisk ugnsbakad kyckling med citron och örter som nästan lagar sig själv?
· Min personliga mathistoria
· Vad är vad – ekologiskt, kravmärkt, naturligt …
· Mina favoriter i kosten
· Mitt skafferi
· Hej då vetemjöl och socker
· Smakkompisar
· 40 recept med hembakat, favoritdrycker, mellanmål som boostar, vardagsmiddagar och läckra efterrätter
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2018-01-09 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Jenny Grimsgård Thema-kod: Mat och dryck Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789173630719 (2015-07-28); E-bok, pdf, 9789174248449 (2017-12-26); Danskt band, 9789174248012 (2017-12-27)