Morberg. Maten, drycken och konsten att kombinera
Mina allra bästa receptBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2015-09-24
Recensionsdag: 2015-10-13
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Nu blir Per Morbergs mat ännu godare! I sin nya maffiga bok - en perfekt present - har han mixat sina allra bästa recept med ett trettiotal nya och tipsar om dryckerna som tar smakupplevelsen till nya höjder. Till varje rätt rekommenderar han tre olika drycker - öl, vin och champagne förstås men också mjölk, lingondricka och mycket annat. Helt enkelt sina favoriter. Det blir pinot noir, portugisiskt vitt och chardonnay till kycklingen med dragonsås, svensk ljus lager, IPA och klosteröl till sjömansbiffen och bordeaux, bordeaux och åter bordeaux till söndagssteken.
Följ med till Morbergs värld av smaker. Res med till Frankrike och lär dig mer om hur man kombinerar mat och dryck. Ta sedan fram kastrullerna och glasen, tillaga, häll upp och testa. Men kom ihåg att alltid lita på din egen smak.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2015-10-13 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Martin Löf Formgivare: Patric Leo Thema-kod: Kokböcker: kända kockar och krogar Antal sidor: 280 Mått: 267 x 282 x 28 mm Vikt: 1893 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174244953 (2015-09-24)