Desserter!
Din steg för steg-guide till lyckade efterrätter Köp bokenBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2021-10-29
Recensionsdag: 2021-10-29
Mediakontakt: Marie Jungsand
Gräddglass, äppelsorbet, bärpannacotta, chokladfondant, crème brûlée, sufflé, chiboust, vaniljbavaroise, rabarberkräm, citruscurd, chokladmousse, cheesecake, bärsås, maränger, jordnötsfras, havrecrumble.
Desserter! är boken som gör att du kommer att få restaurangklass på dina efterrätter. Det är en bok som pedagogiskt visar hur du sätter samman desserter med rätt smak, balans och textur. Här finns alla recept som du behöver för att enkelt kunna komponera en god avslutning på middagen. Och det är inte svårt. Grundidén är faktiskt lika enkel som god: Laga ett grundrecept och njut av det. Eller lägg till en, två eller tre andra komponenter som boostar grundreceptet smak och karaktär. Sött får gärna brytas av med surt eller salt, på samma sätt som mjukt får mötas med något krispigt i samma tugga. Steg för steg visar boken hur du kan kombinera smaker, konsistenser och inte minst hur du bygger upp en himmelskt imponerande efterrätt på tallriken. Desserter! är den enda efterrättsbok du behöver.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2021-10-29 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Stefan Wettainen Omslagsformgivare: Per Lilja Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 176 Mått: 174 x 226 x 16 mm Vikt: 518 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174245141 (2015-10-13); Danskt band, 9789178874064 (2021-10-29)