Baka med Linus
vinnare av Hela Sverige bakar 2015Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2015-11-13
Recensionsdag: 2015-11-12
Mediakontakt: Marie Jungsand
Enkla recept och snygg finish är Linus motto. Han vill inspirera och visa att det inte alls behöver vara svårt att baka både gott och vackert. Här finns favoritrecept på allt från klassiker som hallongrottor och lyxiga chokladbollar till mer avancerade bakverk som popcorntårtan från Hela Sverige bakar.
Linus bjuder på en härlig blandning av småkakor och konditoriklassiker med twist, matiga bröd, lyxiga tårtor och ett helt kapitel med favoritråvaran choklad. Och allt är så klart fantastiskt gott!
Ur innehållet:
Småkakor och croissanter – smått och gott till kaffet. Snabbakat som hallongrottor eller choklad- och kardemummakakor eller lite mer avancerat som petit-chousvanar och croissanter.
Klassiker med nya smaker – annorlunda varianter på klassiska bakverk som nypon- och vaniljbullar, äppelknyten och saftiga cupcakes med rice crispies-topping.
Matiga och mättande bröd – bröd för alla tillfällen som chèvre- och rosmarindoftande grytbröd, baguetter och luftiga tekakor
Chokladfavoriter – råvaran som passar till allt från lyxiga efterrätter som salt choklad- och kolapaj till tryfflar med hallon och vit choklad som gör sig lika bra på kakfatet till fikat eller efter finmiddagen
Fint till festen –Somrig moussetårta, randiga bakelser eller popcorntårta ? Här finns tårtor och bakelser till de lite festligare tillfällena.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2015-11-12 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Frida Wismar Originalutgåvans utgivningsår: 2015 Formgivare: Anders Timrén Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 112 Mått: 202 x 231 x 15 mm Vikt: 510 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174245189 (2015-11-13)