Kola, fudge, knäck och bräck
Köp boken ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2017-09-13
Recensionsdag: 2017-09-27
Mediakontakt: Marie Jungsand
När Sara Aasum Hultberg, Årets konditor 2014, delar med sig av sina bästa recept på godis så blir det både moderna läckerheter och klassiker med smör, grädde, socker, choklad, nötter, och bär. Det mesta är enkelt att laga hemma och allt är förstås gott!
Gräddkolan får karaktär av brynt smör, lakritskolan ges extra sting av lime och havssalt. Den franska nougaten fylls med marconamandel, hassel- och pistagenötter, chokladtryffeln med apelsin och vanilj eller messmör och rostad mandel. Ljusa och mörka chokladbräck lyfter av macadamianötter och jordnötter, det vita bräcket av jordgubbar och citron. Och gillar du daim och snickers så gör du Saras motsvarigheter: toffee bark och knickers – äkta vara till hundra procent.
Välj någon av såserna i boken att ringla över glassen, exempelvis en len kolafudgesås eller en sötsyrlig citruskaramellsås.
Till julens godis kan du välja mellan knäck i olika smaker och former och flera sorters fudge. Lika tacksamt att ha hemma som att ge bort i present inslagna i cellofan.
Sara delar också med sig av konditorns alla hemligheter i form av diverse tekniker och metoder och tipsar om redskapen du behöver för att lyckas.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2017-09-27 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Helén Pe Thema-kod: Mat och dryck Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174245226 (2015-10-13); Danskt band, 9789174247237 (2017-09-13); E-bok, pdf, 9789174247589 (2017-09-13)