Baka glutenfritt med Ulrika
ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2015-08-31
Recensionsdag: 2015-09-22
Mediakontakt: Sofia Heurlin
Välkommen in i Ulrikas bakstuga! Här får du lära dig hur du blir en hemmabagare som bakar nyttiga och glutenfria alternativ som smakar ljuvligt. Du kan fortfarande unna dig goda bakverk fastän du undviker gluten som många idag är känsliga för.Förutom över 60 recept med goda bakverk får du, som nybörjare på glutenfri bakning, råd och tips på hur du lyckas med att jäsa degen så att den bli lika fluffig och fin som du är van vid trots att inget vete används. Ulrika använder ett flertal olika hälsosamma alternativ som havremjöl, bovetemjöl, rismjöl, kokosmjöl, mandelmjöl, jyttemjöl och teffmjöl samt fiberhusk istället för vete. Riktigt goda matbröd, baguetter, limpor, tortillas, knäckebröd och pizzor hittar du här och Ulrika bjuder dessutom in till kakkalas med glutenfria tårtor, muffins, småkakor, cheesecake, kladdkakor och andra mjuka kakor som till exempel morotskaka och kardemummakaka – alla fantastiskt goda, och dessutom bakade utan socker!
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2015-09-22 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Malte Danielsson Formgivare: Kai Ristilä Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 128 Mått: 200 x 247 x 17 mm Vikt: 613 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174245240 (2015-08-31)