Magsmart
mat för en lugnare mage och bättre hälsa Köp boken ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2017-04-12
Recensionsdag: 2017-04-26
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Från att ha varit det av kroppens organ som det har talats tyst om har tarmen kommit ”i ropet”. Den senaste forskningen visar att om mage och tarmar inte mår bra påverkar det precis hela kroppen. Många har magproblem av olika slag, från sura uppstötningar till inflammationer och IBS. Här kan du lära dig mer om sambandet mellan magen och hjärnan, alla de viktiga bakterierna som finns i din kropp och hur du ska äta så magsmart som möjligt.
Det finns mycket du kan göra själv för din mage, inte minst stressa mindre, sova bättre och vara observant på vad du äter. David Jonsson är näringsfysiolog med speciellt intresse för mage och tarm. Bland det mest spännande när det gäller magens välmående är bakteriefloran i mage och tarm och här delar David med sig av sitt kunnande med mängder av tips på vad man kan göra själv för att må bättre – i magen och i hela koppen. Fiffiga listor på magsmarta livsmedel, varför det är så bra att äta ”hel” mat och stämmer det verkligen att ”lite skit rensar magen”?
Här finns över 30 recept för dagens alla måltider, inte minst de viktiga mellanmålen.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2017-04-26 Genre: Hälsa, relationer och personlig utveckling Fotograf: Frida Wismar Thema-kod: Familj och hälsa Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789173630795 (2015-12-28); E-bok, pdf, 9789173631082 (2017-04-12)