Groddar, skott & mikrogrönt
ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2016-09-13
Recensionsdag: 2016-09-27
Mediakontakt: Marie Jungsand
Lär dig grodda och odla skott och mikrogrönt! Det är lätt, går snabbt och är ett smart sätt att få i sig mer nyttigt grönt. Allt du behöver är ett durkslag eller en burk plus några frön. Låt ärter, linser, bönor, bovete och quinoa bli till grymma groddar och smarta skott.
Grodda i burk, durkslag, sil eller påse. På höjden, i mörker eller under tryck. Spirande skott odlas på fuktat papper eller i jord. De olika metoderna beskrivs ingående och inspirerande, illustrerade av vackra recept- och steg för steg-bilder.
Upptäck en färgstark värld av groddar och skott och lär dig nya sätt att använda dem i maten. Laga groddad ärtfalafel eller färska vårrullar med skott, rödkål och mango. Mixa en pesto på rucolaskott, rosta groddad granola eller baka knäcke på quinoagroddar.
Lina Wallentinson är kostekonom och journalist med lång erfarenhet som matskribent. Idag jobbar hon som redaktör för tidningen Buffé. Groddar, skott och mikrogrönt är hennes första bok.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2016-09-27 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Formgivare: Pernilla Qvist Thema-kod: Mat och dryck Mått: 201 x 231 x 17 mm Vikt: 586 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174245561 (2016-09-13)