The new green salad
Köp bokenBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2018-12-27
Recensionsdag: 2018-12-27
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Här är boken som introducerar den nya salladen – en hel måltid gjord på gröna hälsosamma råvaror med kontraster i smak och textur. Vegetariska allt i ett-sallader som är fria från raffinerat socker och i många fall även glutenfria och veganska. Lyxiga, rejäla sallader som alla enkelt kan laga och som mättar alla sinnen. Här finns både varma och kalla sallader, gröna tillbehör, krämiga dressingar och fröknäcken – alla med häftiga smaker, konsistenser och texturer. Ett enkelt sätt att få in mer grön, ren och hälsosam mat såväl i vardagen som till helgen.
Vad sägs om till exempel Primörsallad med bovete, snabbsyrad zucchini och jordgubbsdressing; Pumpabowl med quinoa, rödbetsbollar och chevrèkräm; Nudelsallad med tamarifräst tofu, syrad gurka och jordnötsdressing; Sötpotatissallad med kantareller, kål och koriandermajonnäs; Grönkålspesto med rostade mandlar och Basilika- och pecorinokräm?
”The new green salad är en växtbaserad och matig blandning av härligt näringsrika, hälsosamma och läckra gröna råvaror i olika färger, smaker och texturer.”
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2018-12-27 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Fanny Hansson Thema-kod: Mat och dryck Mått: 175 x 210 x 15 mm Vikt: 415 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174246315 (2017-05-02); E-bok, pdf, 9789174247398 (2017-05-02); Danskt band, 9789174249743 (2018-12-27)