Tareq Taylors kyckling
Köp bokenBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2022-09-01
Recensionsdag: 2022-09-01
Mediakontakt: Charlotta Larsson
I sin nya kokbok slår Tareq Taylor ett slag för kycklingen och allt den kan användas till! Tillaga den hel, i bitar, som filé eller färs. Grilla den på spett, lägg i en mustig gryta eller woka på asiatiskt vis, eller gratinera och fritera den.
I boken hittar du de bästa recepten till fest, vardag eller som fast food. Klassiker som flygande Jakob, currykyckling, coq au vin, jerkkyckling och tom ka gai varvas med nya favoriter som kycklingtacos, chicken gumbo och pollo tonnato. Här finns smaker från kök över hela världen.
Tareq Taylor delar med sig av sina gedigna kockkunskaper och du får lära dig hur du styckar en kyckling, hur du kokar buljong på skrovet, hur du får det allra knaprigaste skinnet och vilka kryddor som passar perfekt till just kyckling.
Kyckling är bra och näringsrik mat och kan kombineras med en lång rad kryddor och smaksättningar. Men det är inte bara kryddorna som betyder något för slutresultatet utan naturligtvis även själva råvaran.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2022-09-01 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Marcus Lawett Originalutgåvans utgivningsår: 2017 Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 208 Mått: 173 x 227 x 19 mm Vikt: 598 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174246384 (2017-03-28); E-bok, pdf, 9789174246940 (2017-03-28); Inbunden, 9789174248845 (2018-09-17); Danskt band, 9789178874910 (2022-09-01)