Sydamerika - min matpassion
vinnare av Sveriges mästerkock 2017Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2017-04-05
Recensionsdag: 2017-04-20
Mediakontakt: Marie Jungsand
Kärleken till det syd- och centralamerikanska köket har funnits hos Klara Lind sedan barndomsåren i Guatemala och Costa Rica där hennes föräldrar arbetade. Här bjuder hon på läckra recept influerade av smakminnena från dessa år. Vad sägs om krispiga fläsk- eller fish tacos, ceviche, chilikryddad mexican street corn eller den dekadenta tårtan tres leches? Med få men väl valda ingredienser blir rätterna både goda och lättlagade.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2017-04-20 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Frida Wismar Thema-kod: Mat och dryck Mått: 202 x 267 x 15 mm Vikt: 559 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174246629 (2017-04-05)