Min franska matresa
Vinnare av Sveriges mästerkock 2018 Köp bokenBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2018-04-05
Recensionsdag: 2018-04-17
Mediakontakt: Hanna Lundkvist
Kärleken till god mat har funnits i Erik Hammars liv ända sedan han som 18-åring började jobba som nisse på restaurang. Det är mat lagad från grunden som gäller och råvarorna spelar stor roll.
Följ med Erik på en matresa genom Frankrike, från Alsace i norr via Normandie och Bourgogne till Bordeaux och Provence i söder.
Här hittar du franska klassiker, ibland i ny tappning, och Eriks egna favoriter i det franska köket. Vad sägs om röding med ängssyra och sotad purjolök, skummig svampsoppa med portvin och tryffel, helstekt renfilé med jordärtskocka, kantareller, lingon och portvinssky – och varför inte en klassisk tarte tatin till efterrätt, serverad med calvadosgrädde?
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2018-04-17 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Frida Wismar Formgivare: Anders Timrén Thema-kod: Kokböcker: kända kockar och krogar Mått: 202 x 266 x 16 mm Vikt: 588 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174248005 (2018-04-05)