Kokbok för grå dagar
Köp bokenBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2019-10-15
Recensionsdag: 2019-10-15
Mediakontakt: Magdalena Höglund
I Mathias Dahlgrens nya kokbok finns recepten och de oöverträffade tipsen för att äta gott varje dag, oavsett om det är en onsdag i november eller oxveckor i februari. Under de dryga 180 dagar som infaller mellan 1 oktober och 31 mars är det 25 måndagar – kanske den dag i veckan när man har minst lust att laga mat och ofta vill att det går snabbt och lätt. Kanske kan matlagningen andra dagar få ta mer tid, tid som man kan få igen en annan dag när det finns rester att skapa helt nya måltider av. Ibland tar man genvägar och öppnar en konservburk som man förgyller med några smakkompisar. En sak är i alla fall säker, här tummas det aldrig på smaken. Och vem annars kan lyckas med att få en grå måndag vid spisen att kännas som en solig söndag?
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2019-10-15 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Originalutgåvans titel: Kokbok för grå dagar Originalutgåvans utgivningsår: 2019 Formgivare: Katy Kimbell Thema-kod: Kokböcker: kända kockar och krogar Antal sidor: 272 Mått: 173 x 217 x 26 mm Vikt: 728 g Format (utgivningsdatum): Flexband, 9789174249927 (2019-10-15)