Rädda maten!
Manual för minskat matsvinn Köp bokenBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2019-08-20
Recensionsdag: 2019-08-20
Mediakontakt: Magdalena Höglund
Klimatsmarta recept som minskar matsvinnet.
Vi slänger mer än en tredjedel av all mat som produceras i världen. Är det inte dags att börja agera mot matsvinnet? Som svar på den frågan föddes idén om restaurangen Retaste, där kockarna Paul Svensson och Christofer Ekman fångade upp råvaror som var på väg att bli sopor och lagade till dem på bästa sätt. I den här kokboken får du ta del av 80 klimatsmarta recept och tips som minskar matsvinnet i ditt hem. Tillsammans gör vi skillnad!
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2019-08-20 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Erica Wessman Originalutgåvans utgivningsår: 2019 Formgivare: Pjadad Thema-kod: Matlagning och kokböcker Antal sidor: 128 Mått: 173 x 241 x 15 mm Vikt: 364 g Format (utgivningsdatum): Danskt band, 9789174249972 (2019-08-20)