Vegan på 5 ingredienser
Köp bokenBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2020-04-21
Recensionsdag: 2020-04-21
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Vegansk mat är lättlagad, god och tillåtande, precis som all mat ska vara! När Siri Barje lagar mat blir det rejäla smaker och väl avvägda ingredienser.
Med tio basvaror i köket (som olja, salt och annat du säkert redan har hemma) räcker det med bara fem ingredienser för att laga god vegansk mat – till exempel scrambled tofu, portobelloburgare och linsgryta eller veganska versioner av klassiker som bouillabaisse och chokladmousse. Här finns recept till frukost, smårätter, huvudrätter och efterrätter. Välkommen till det veganska köket!
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2020-04-21 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Lennart Weibull Originalutgåvans titel: Vegan på 5 ingredienser Originalutgåvans utgivningsår: 2020 Formgivare: Li Söderberg, Katy Kimbell Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 160 Mått: 175 x 247 x 19 mm Vikt: 612 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178870202 (2020-04-21); E-bok, pdf, 9789178872077 (2020-08-18); E-bok, epub3, 9789178872640 (2020-11-24)