Wok, ris, nudlar
Köp boken ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2020-09-22
Recensionsdag: 2020-09-22
Mediakontakt: Charlotta Larsson
I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.
Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlagare i tv-program såväl som för sin familj och vänner. Hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem till våra svenska kök. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2020-09-22 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Petter Bäcklund Originalutgåvans titel: Wok, ris och nudlar Originalutgåvans utgivningsår: 2020 Formgivare: Li Söderberg Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 160 Mått: 205 x 267 x 20 mm Vikt: 825 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178870417 (2020-09-22); E-bok, pdf, 9789178871926 (2020-09-22); Danskt band, 9789178874200 (2022-03-10)