Godare glass
utan glassmaskin Köp boken ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2022-03-10
Recensionsdag: 2022-03-10
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Gudomligt god glass på några få ingredienser och utan maskin. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Camilla Hamids glass blandar du snabbt ihop och låter sedan frysen sköta resten. Det kan inte vara lättare att få till en härligt krämig glass med mycket smak! Camilla är känd för att på ett fantasifullt sätt kombinera och förädla recept – vad sägs om till exempel hallongrottsglass, kanelbulleglass eller citronmaräng-pinnglass? Eller glassrulltårta, smoothie-pinnglass, glasspaj eller mjukglass? Många av bokens 62 recept kan göras veganska eller glutenfria. Här finns dessutom flera recept på nicecream (lite hälsosammare glass), som sötpotatisglass och kokosglass. Och ätbara churros-skålar att servera i – bara ett av många spännande tillbehör i boken. Testa och njut, gärna året runt!
Det här är Camilla Hamids andra bok. Den första boken, "Baka utan ugn", kom ut 2019 och fick många läsare att förstå hur enkelt det kan vara att baka. Med Camillas påhittighet och smaksäkerhet i köket blir bakverken dessutom drömgoda!
"Godare glass är en bok som förgyller vilken kokbokshylla som helst - för att inte tala om kalasen."
Säffletidningen
”Godare glass är en superhärlig, välskriven och riktigt
inspirerande bok för alla glassälskare som vill laga såväl klassiska glassmaker som mer nyskapande varianter.”
Bibliotekstjänst
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2022-03-10 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Ulrika Pousette Originalutgåvans titel: GLASS Originalutgåvans utgivningsår: 2020 Thema-kod: Mat och dryck Mått: 175 x 220 x 18 mm Vikt: 422 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178870547 (2020-04-28); E-bok, pdf, 9789178872053 (2020-08-18); E-bok, epub3, 9789178872497 (2020-11-10); Danskt band, 9789178874187 (2022-03-10)