Rullrån och tankebrus
En bakbok för livet och döden Köp boken ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2020-05-26
Recensionsdag: 2020-05-26
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Bakboken för dig som är lycklig, ledsen, arg, avundsjuk och allt däremellan. För vi äter när vi firar, vi äter när vi sörjer och vi äter när vi har tråkigt. Och våra starkaste minnen är ofta kopplade till något ätbart. Det här är lika mycket en bok om hur det är att vara människa som det är en receptsamling. Boken innehåller över 60 recept på allt från tårtor, bullar och småkakor till kola, saft och praliner. My Feldt, den poetiska, ekologiska och passionerade konditorn från Halmstad ger oss en bak-, smak- och läsupplevelse utöver det vanliga.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2020-05-26 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Linda Lomelino Originalutgåvans utgivningsår: 2020 Formgivare: Emilie Crispin Ekström Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 328 Mått: 203 x 268 x 33 mm Vikt: 1358 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178870769 (2020-05-26); E-bok, pdf, 9789178872091 (2020-08-18); E-bok, epub3, 9789178872619 (2021-01-18)