Skörda, lagra, laga
Köp boken ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2020-03-31
Recensionsdag: 2020-03-31
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Mitt uppe i alla odlingsbestyr glömmer man nästan bort att det man sått och planterat ska skördas och tas om hand också. Hur gör man det på bästa sätt? I Farbrors Gröns nya bok finns svaren på frågorna man ställer sig när man står där vid sitt dignande grönsaksland och känner sig osäker. För när är det egentligen dags att plocka, gräva upp och klippa av? Och vad gör man med allt som man med så mycket möda och kärlek har odlat fram? Vad kan man laga? Hur kan man lagra? Och hur syrar, torkar eller lägger man in?
"Skörda, Lagra, Laga" är både en trädgårdsbok med erfarna råd från mästerodlarduon Farbror Grön och en kokbok med deras bästa recept, en oslagbar kombination för alla som odlar ätbart.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2020-03-31 Genre: Livsstil, hobby och fritid Illustratör: Tatiana Shirbidova Originalutgåvans titel: Skörda, lagra, laga Originalutgåvans utgivningsår: 2020 Formgivare: Sebastian Wadsted Thema-kod: Trädgårdsskötsel Antal sidor: 224 Mått: 175 x 217 x 23 mm Vikt: 620 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789178870844 (2020-03-31); E-bok, pdf, 9789178872046 (2020-08-18); E-bok, epub3, 9789178872626 (2021-01-18); Danskt band, 9789178872770 (2021-03-08)